OSJETITE BLAGDANSKI DUH UZ GALERIJU „ZAJC“ I BALET „ORAŠAR“

8. prosinca 2021.

Tek je poneka ulaznica još ostala za izvedbe jednoga od najljepših djela klasične baletne literature, „Orašara“ ruskoga skladatelja Petra Iljiča Čajkovskoga. Koreograf Mauro de Candia vratio se povijesnoj priči njemačkog pisca E.T.A. Hoffmanna “Orašar i kralj miševa” i donio na riječku pozornicu zaista posebnu bajku. Uživati u pustolovinama djevojčice Marie na razmeđi sna i jave možete 8., 9., 10., 11.,13., 23. i 24. prosinca.

A ako želite predbožićnu atmosferu u „Zajcu“ doživjeti još čarobnijom, pozivamo vas da prije izvedbe „Orašara“ svratite u Kazališnu galeriju „Zajc“ i zavirite u njezinu magiju. Dobra je vijest da, uz kupljene ulaznice za predstavu, ulaznice za Galeriju dobivate po promotivnoj cijeni. Dođite s cijelom svojom obitelji, ne propustite zajednički izlazak uz puno neodoljivog predbožićnog ugođaja!

Radno vrijeme Kazališne galerije “Zajc” pogledajte ovdje.

 

*Draga publiko, zahvaljujemo vam na velikom odazivu na izvedbe baleta “Orašar”! Zbog posve rasprodanih izvedbi te velikog broja posjetiteljica i posjetitelja čije se COVID-potvrda moraju pregledati na ulazu, pomakli smo ulazak publike u gledalište pola sata prije početka predstave. Stoga vas ovim putem pozivamo da na predstavu dođete ranije i tako pomognete da se ne dođe do stvaranja gužve prije početka. Istodobno molimo za strpljenje i unaprijed se ispričavamo na eventualnom čekanju. Zahvaljujemo na razumijevanju.