“POLJUBI ME, KATO”: SPEKTAKL PUN DINAMIČNIH SONGOVA I NEISCRPNE STRASTI!

14. srpnja 2021.

Premijera komičnoga mjuzikla pod glazbenim ravnanjem Filipa Gjuda “Poljubi me, Kato” ili u originalu “Kiss me, Kate”, očekuje vas sutra 15. srpnja s početkom u 20 sati. Broadwayski hit za riječku pozornicu režira i koreografira Tihana Strmečki, koreografkinja i redovno rasprodanih mjuzikala „Evita” i „Sunset Boulevard”. Glazbu i stihove napisao je slavni Cole Porter prema tekstu nastalom iz pera bračnog para Belle i Samuela Spewacka.

Riječ je o predstavi u predstavi temeljenoj na komediji „Ukroćena goropadnica” Williama Shakespearea. Bivši zaljubljenici i supružnici, a ujedno i glumački kolege pokušavaju stvoriti Shakespeareove likove na pozornici. Hoće li im to uspjeti? Muško-ženski odnosi i bračni sukobi na sceni i izvan nje u izvedbi sjajnih Leonore Surian Popov, Mirka Soldana, Elene Brumini i Stefana Suriana u glavnim ulogama.

Naše glumice i glumci, pjevačice i pjevači, plesačice i plesači priredili su za vas duhoviti spektakl pun dinamičnih songova i neiscrpne strasti. Ne propustite isprepletanje povijesnih razdoblja i blistavih likova u novom mjuziklu riječkoga Kazališta “Poljubi me, Kato”. A dok očekujete premijeru, pogledajte fotografije s probe što ih je snimila Fanni Tutek-Hajnal.

Foto & Video galerija

Produkcija u suradnji s Concord Theatricals Ltd., u ime Tams-Witmark LLC. www.concordtheatricals.co.uk.

Medijski pokrovitelj / Partner mediatico