SVI RUJANSKI PROGRAMI U PRODAJI!

2. rujna 2021.

Krenula je prodaja svih programa u rujnu. Osim već najavljene Puccinijeve opere “Madama Butterfly” s očaravajućom “Leptiricom” Anamarijom Knego u naslovnoj ulozi 10. i 25. rujna te Gala koncerta ljubljanske Opere i baleta 11. rujna, očekuju vas dramski diptih o Rijeci i jedna premijera mjuzikla.

Dva romana o otiscima riječke povijesti i sadašnjosti, predstave iz prethodnih sezona “Leica format” redateljice Franke Perković i “Vježbanje života – drugi put” u režiji Marina Blaževića spojili smo u Riječki diptih. Ne propustite iznova, ili čak prvi put vidjeti obnovljene predstave koje izvodimo u spomen na Dašu Drndić, “Leica format” 22. rujna, i Miru Furlan, “Vježbanje života – drugi put” 24. rujna.

Hit-mjuzikl “Poljubi me, Kato” redateljice i koreografkinje Tihane Strmečki ove se sezone transformira u “Baciami, Cate”. Bogata tradicija postavljanja mjuzikla u Italiji potakla nas je da i riječkoj publici omogućimo doživljaj ovog mjuzikla na talijanskome jeziku. Glumačke, pjevačke i plesačke snage naših ansambala moći ćete premijerno vidjeti 20. rujna, a reprizno 27. i 28. rujna.

Ulaznice su dostupne online, a od sutra 3. rujna i na blagajni Kazališta. Ulaz na izvedbe moguć je uz EU digitalnu COVID-potvrdu, osim na izvedbe opere “Madama Butterfly” 25. rujna te mjuzikla “Baciami, Cate” 28. rujna za koje nije potrebna COVID-potvrda jer navedene predstave izvodimo sa smanjenim kapacitetom i uz sve aktualne protuepidemijske mjere.

Medijski pokrovitelj / Partner mediatico