VEČER “LAKŠIH” NOTA ZA PRAVI BLAGDANSKI UGOĐAJ!

17. prosinca 2019.

Za one željne blagdanskog duha, popularne glazbe te vrhunske izvedbe, 22. prosinca dan je za vas – “Večer ‘lakših’ nota: od operete preko mjuzikla do cabareta” koncert je koji ne smijete propustiti! S prosincem su na scenu “Zajca” stigli brojni zanimljivi i svi već gotovo rasprodani programi jer  blagdanska se atmosfera na poseban način može osjetiti upravo u kazalištu. A radost druženja najslađa je uz glazbu. Za vas smo zato pripremili opuštenu večer prepunu “lakših” nota uz koje te ćete silno željeti zapjevati uz brojne soliste. U kreiranju savršene predbožićne glazbene večeri udružile su kreativne snage “Zajca”. Na dugačkom popisu sudionika našli su se dobro poznati solisti riječke Opere, Vanja Zelčić, Olga Kaminska, Robert Kolar, Sergej Kiselev, Ivan Šimatović, Dario Bercich i Marko Fortunato, a pridružuju im se i glumice u čije ste se pjevačko umijeće uvjerili u mjuziklima, Leonora Surian Popov i Elena Brumini. Kolegicama iz ansambla Talijanske drame pridružit će se i Mirko Soldano, a Hrvatska drama kao svoju reprezentaciju šalje Nikolu Nedića i Maria Joveva, koji su nas svojim Žlicama i gitarom već toliko puta nasmijali do suza.

Raznolikost solista može značiti samo jedno – raznolik i bogat program. Kao što i u samom nazivu koncerta stoji, pripremili smo songove iz popularnih mjuzikla, poput “Da sam bogataš” (If I Was a Rich Man) iz mjuzikla “Guslač na krovu” ili legendarni “Don’t Cry for Me Argentina” iz nadolazećeg mjuzikla “Evita”. Tu su i operetni naslovi, poput „Čardaš kavalir“ iz operete „Grofica Marica“ ili „O, kućo mala“ iz operete „Splitski akvarel“. A kakav bi to bio blagdanski ugođaj bez pokoje božićne pjesme, poput klasične “Tihe noći”, ili moderne “Let it Snow”.

Koja sve iznenađenja sadrži ovaj šareni poklon Kazališta svojoj publici, doznajte 22. prosinca! Ne propustite doživjeti poseban blagdanski kazališni ugođaj!