ZALJUBITE SE JOŠ DUBLJE U “ZAJCU”: PROSLAVITE LJUBAV U KAZALIŠTU UZ POSEBNU POGODNOST!

10. veljače 2022.

Veljača je mjesec ljubavi. I naše je Kazalište slavi, a povodom Valentinova izvodimo čak dvije predstave.

Uoči dana zaljubljenih, 12. veljače, na našem je programu najpoznatija ljubavna priča, Shakespeareovi Romeo i Julija u operi Charlesa Gounoda u režiji Marina Blaževića i pod dirigentskom palicom Marka Hribernika. U naslovnim ulogama opere, koju prate beskrajno lijepe melodije, nastupit će operni prvaci, Anamarija Knego i Aljaž Farasin. Za publici omiljenog tenora ovo će ujedno biti i oproštajni nastup u riječkome ansamblu jer Aljaž odlazi u svoj rodni kraj, u Slovensko narodno gledališče u Ljubljani. Međutim, i dalje ostaje našim počasnim članom kojeg ćemo uvijek rado vidjeti na pozornici „Zajca“.

Na samo Valentinovo, 14. veljače, još je jedna priča o ljubavi, ali ovaj put o bezuvjetnoj majčinskoj i prijateljskoj ljubavi. Dramska predstava „Čelične magnolije“ redateljice Renate Carole Gatice provest će vas kroz beskrajno iskrene i dovitljive dijaloge iza kojih stoji dirljiva istinita priča u izvedbi sjajnog ženskog glumačkog ansambla. Šest posve različitih žena, različitih generacija i snažnog karaktera, kroz humor i prijateljsku srdačnost, bezrezervno iskreno progovaraju o životnim temama.

Povedite voljenu osobu na predstave koje slave ljubav. A ovom smo prigodom pripremili i posebnu pogodnost – kupnjom ulaznica za jedan naslov, ulaznice za drugi dobivate s popustom od 50%! Dođite u Kazalište i proslavite ljubav na najljepši način!

 
Medijski pokrovitelj / Partner mediatico