Rastanci

Gledajte “Rastanke”!

4. listopada 2023.

„Gledala, odlično!“, „Odlični“, „Gledati“, „Dobra predstava!“, „Vrijedno je pogledati“, „Gledajte“, „Izvrsna predstava, preporučam! Tanja Smoje sjajna!“ – komentari su to što se nižu ispod naše nedavne objave na Facebooku o novim izvedbama predstave Mani Gotovac „Rastanci“ u režiji Anastasije Jankovske te autora adaptacije i dramaturga Elvisa Bošnjaka.

Poslušajte preporuke publike i ne propustite posljednju prigodu pogledati ovu romantičnu dramu u subotu 7. listopada s početkom u 19,30 sati. Zašto posljednju? Jer se radi o jedinoj izvedbi u ovoj sezoni.

Očekuje vas emotivan doživljaj pun složenih ljubavnih odnosa, strasti, odanosti, ali i manipulacije, izdaje i prijevare. Izvrstan glumački ansambl predvode Tanja Smoje kao Luz i Janko Popović Volarić kao Luv. A u drugim su ulogama Jelena Lopatić, Edi Ćelić, Leonora Surian Popov, Denis Brižić, Nika Grbelja, Deni Sanković, Jasmin Mekić, Ana Marija Brđanović, Mario Jovev, Ivna Bruck, Ivano Ozretić, Kim Končar, Sabina Salamon, Dora Čiča, Martin Grđan, Tino Trkulja, Sanjin Janjatović.

Atmosferu 70-ih i 80-ih godina na pozornici će dočarati scenografija i kostimi Marite Ćopo te svima poznati glazbeni hitovi tog razdoblja.

Dođite i uronite u romantično ozračje „Rastanaka“ nastalo u spomen na legendarnu Mani Gotovac.

Foto & Video galerija