KRENUO UPIS NOVIH PRETPLATNIKA: ZAŠTO JE PRETPLATA BOLJI IZBOR?

24. rujna 2020.

Upis novih pretplatnika u kazališnu sezonu 20/21 krenuo je danas, 23. rujna, i trajat će do 30. rujna. Raznoliki ovosezonski program donosi dramske, operne i baletne premijere i reprize te simfonijske i komorne koncerte.

Ako ste dosad kupovali ulaznice u slobodnoj prodaji i niste sigurni treba li vam pretplata, navest ćemo sedam razloga zašto je pretplata bolji izbor.

1. Pretplatom osiguravate mjesto prema vlastitom izboru
Pri upisu pretplate odabrat ćete mjesto u gledalištu koje vam najbolje odgovara i time si osiguravate stalno mjesto za sve predstave u vašoj pretplati.

2. Popusti čak do 50%
Kao pretplatnici ne uživate samo popuste od 10 do 50%, nego i izbjegavate naknadno povećanje sezonskih cijena, što je osobito važno u današnjim kriznim vremenima.

3. Više pretplata = veći popust
Kupovinom dvije i više različitih pretplata ostvarujete dodatnu pogodnost – popust od 20% na pretplatu s nižim iznosom.

4. Dodatni popust za umirovljenike i studente
Posebnu pogodnost imaju umirovljenici i studenti koji ostvaruju pravo na dodatni popust od 20% na odabrani pretplatnički ciklus na način da ukupan popust ne prelazi 50%.

5. Ako ste predstavu odgodili, imate pravo na besplatnu ulaznicu
Ako vam ne odgovara termin predstave, nećete ju propustit, već dobiti besplatnu ulaznicu za (prethodno odgođenu) predstavu.

6. Kao pretplatnici kupujete ulaznice u slobodnoj prodaji s popustom od 20%
Svi pretplatnici uživaju popust od 20% na redovne cijene ulaznica prilikom kupovine ulaznica za predstave u produkciji HNK Ivana pl. Zajca u slobodnoj prodaji (osim predstava na dan premijere, gala programa i gostovanja). Za gostovanja i posebna kazališna događanja na kojima će biti odobren popust pretplatnicima, posebno ćemo vas obavijestiti.

7. Možete plaćati gotovinom uz dodatni popust ili karticama na rate
Ako pretplatu plaćate gotovinom, imate dodatnih 5% popusta, a možete plaćati i obročno karticom.

 

Ove sezone imamo i posebnu pogodnost. Kupovinom dvije pretplate na poklon dobivate pretplatu Komorni koncerti!

I to još nije sve!

Svi naši pretplatnici na poklon dobivaju jednu od dvije baletne predstave po izboru, “Plamteća voda (Burning water)” u koreografiji Andonisa Foniadakisa ili “Čipka” koreografkinje Maše Kolar koje su na programu već u rujnu i listopadu 2020.

 

Radno vrijeme blagajne do 30. rujna 2020.: pon-pet 9-19 sati, sub 9-13 sati i sat vremena prije početka predstava; od 1. listopada 2020.: pon-pet 9-15 sati, sub 9-13 sati i sat vremena prije početka predstava.

Pretplatite se u novu kazališnu sezonu i uživajte u raznolikom programu uz brojne pogodnosti!

 

     

Generalni pokrovitelj Riječkog simfonijskog orkestra

     Sponzor predstave “Čipka”