NOĆ KAZALIŠTA UZ “ČIPKU” I DODJELU NAGRADA

20. studenoga 2020.

Naše će Kazalište ovogodišnju Noć kazališta, u subotu 21. studenoga 2020. godine, obilježiti baletnom uspješnicom “Čipka” koreografkinje Maše Kolar i skladateljice Tene Novak s početkom u 18 sati te dodjelom nagrada publike za najbolja umjetnička ostvarenja u HNK Ivana pl. Zajca u sezoni 2019./2020. s početkom u 19 sati, odmah nakon izvedbe baleta.

Zbog novonastale epidemiološke situacije, dodjela nagrada koja nose imena istaknutih umjetnica i umjetnika riječkog Kazališta, neće moći biti upriličena kako je ranije planirano već će u subotu 21. studenoga biti uručene nagrade odnosno plakete samo najboljima u programu Baleta, te nagrada najboljoj gostujućoj umjetnici.

Nagrade za najbolja ostvarenja u Operi, kao i za najbolji koncert, bit će uručene dobitnicima u petak, 27. studenog nakon simfonijskog koncerta „Musorgski, Čajkovski“, a nagrade za najbolja ostvarenja Hrvatske i Talijanske drame, kao i ona za za najbolju predstavu u cjelokupnoj prošlosezonskoj produkciji „Zajca“ te najbolju ulogu u mjuziklu bit će pak dodijeljene nakon premijere predstave „Decameron“ u novom terminu početkom prosinca.

Povodom Noći kazališta, ulaznice za balet „Čipka“ po promotivnim su cijenama i broj im je ograničen.

Požurite!

Foto & Video galerija

Sponzor predstave “Čipka”