NOVU SEZONU PREDSTAVIT ĆEMO VAM UZ TOMBOLU

8. rujna 2017.

Novu sezonu 2017/2018 intendant, ravnatelji/ce umjetničkih grana i članovi ansambala te voditelj pilot projekta Riječkog kazališta mladih „Kamov” predstavit će vjernoj i novoj publici svih generacija na svečanoj sjednici Kazališnog sabora u četvrtak 14. rujna u 19 sati i to uz tombolu!

Igra i kazalište idu zajedno, ali jeste li tombolu igrali u kazalištu?
S obzirom da je publika odabrala najbolja umjetnička ostvarenja HNK Ivana pl. Zajca u prethodnoj sezoni (https://hnk-zajc.hr/za-nagradu-hrvatskog-glumista-nominirali-ste/ ) i već time nas nagradila, sada ćemo mi nagraditi vas.
Nagrade za najbolja umjetnička ostvarenja u riječkom Kazalištu prema odabiru publike dodijelit će dugododišnji posjetitelji i prijatelji riječkog HNK.
Nakon dodjele, ukratko ćete saznati koji vas uzbudljivi novi naslovi i umjetnici očekuju u sezoni riječkog Kazališta, a potom ćete željno iščekivati da se pročita baš vaš broj. Svoj broj za tombolu moći ćete dobiti kod naših biljetera u atriju Kazališta. Jedan gledatelj – jedan broj. Nagrade koje možete osvojiti su plakati predstavaulaznice za predstave, a najveće nagrade koju će svaki/a ravnatelj/ica dodijeliti bit će iskaznice za pretplatničke cikluse!
Ne dajte da vas zbune sabor i svečana sjednica – u posve opuštenoj atmosferi upoznajte se s programom Hrvatske drame, Opere i koncerata, Baleta, Talijanske drame i pilot projekta Riječko kazalište mladih „Kamov” i – iako je sjednica svečana, budite slobodni ne odjenuti se svečano, samo dođite! Naravno, ulaz je slobodan.