SMIJEH UZ PRETPLATU “GORKE I SLATKE KOMEDIJE” POČINJE URNEBESNOM “MINISTARKOM”

20. listopada 2021.

Volite komedije? Pretplata “Gorke i slatke komedije” pravi je izbor za vas!

Hit-komedija sa sjajnom Oliverom Baljak, predstava za koju se uvijek traži ulaznica više, Nušićeva “Gospođa ministarka” redateljice Tatjane Mandić Rigonat na programu je već u četvrtak 21. listopada, ne propustite!

Nakon izvrsne adaptacije romana Daše Drndić i režije predstave „Leica format“, Goran Ferčec i Franka Perković vraćaju se na riječku pozornicu sa Shakespeareom, premijerom komedije „Na Tri kralja ili kako hoćete“ koju ćete također moći pogledati u sklopu pretplate „Gorke i slatke komedije“. Hrvatska drama u okviru pretplate donosi i predstavu “Amarcord” prema Fellinijevom humorističnom filmskom remek-djelu.

“Il maestro” Federico Fellini inspirirao je i ansambl naše Talijanske drame, predstava „E la nave va“ / „I brod plovi“ Igora Pisona također je dio pretplate.

U koprodukciji s HNK-om u Osijeku, očekuje vas izvedba Busonijevog „Arlecchina“ u režiji Marina Blaževića, opere temeljene na komediji dell’arte, združene s čuvenom Puccinijevom komičnom operom “Gianni Schicchi” redatelja Fabrizia Melana.

Željni ste smijeha? Pretplatite se na komedije! Smijeh je lijek!

 
Medijski pokrovitelj / Partner mediatico