SVI SRPANJSKI PROGRAMI SU U PRODAJI!

2. srpnja 2021.

Počela je prodaja ulaznica za sve programe u srpnju! Ne propustite posljednje ovosezonske prilike za iznimne kazališne doživljaje!

Naše je Kazalište već poznato po svojim mjuziklima za koje se uvijek traži ulaznica više. Ponovno doživite Broadway na riječkoj sceni gdje Tihana Strmečki, koreografkinja „Evite” i „Sunset Boulevarda”, sada režira komični klasik, mjuzikl “Poljubi me, Kato” / “Baciami, Cate”. Glazbu i libreto napisao je slavni Cole Porter, čija je sjajna partitura prošarana duhovitošću, šarmom i energijom. Mjuzikl će biti pretpremijerno izveden 14., a premijerno 15. srpnja.

Što može biti bolje od glazbenih, opernih i baletnih hitova na otvorenome! Za kraj sezone očekuje vas Festival Riječkoga simfonijskog orkestra na Trgu Riječke rezolucije. Rapsodija u plavom, simfonija Iz Novoga svijeta, Bolero na programu je 16. srpnja, a Romeo i Julija, Šeherezada, Bolero 21. srpnja te Opera gala uz najpoznatije arije, duete, tercete i kvartete 23. srpnja. Festival je dio Covid safe 1,2,3 programa.

Još uvijek stignete pogledati predstave Hrvatske drame. “Opasne veze” u režiji Olje Lozice su večeras 2. srpnja, a “Čelične magnolije” Renate Carole Gatice u subotu 3. srpnja u sklopu Covid safe 1,2,3 programa.

 

PRODUKCIJA “ČELIČNIH MAGNOLIJA” U SURADNJI S CONCORD THEATRICALS Ltd. U IME SAMUEL FRENCH Ltd. www.concordtheatricals.co.uk

Generalni pokrovitelj Riječkog simfonijskog orkestra
Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je lavoce-300x116.jpg
Medijski pokrovitelj / Partner mediatico