ULAZNICE ZA IZVEDBE POČETKOM NOVE 2022. GODINE SU U PRODAJI!

24. prosinca 2021.

Nova 2022. godina već je na vratima! Nadamo se da će nam svima donijeti puno novih lijepih početaka i dobrih vijesti! A jedna je takva vijest da je danas krenula i prodaja ulaznica za prve programe u siječnju!

Ljubiteljice i ljubitelje opere sigurno će obradovati da je 17. siječnja na programu obnova omiljene opere o besmrtnoj ljubavi, “Romeo i Julija” Charlesa Gounoda pod dirigentskom vodstvom Marka Hribernika i u režiji Marina Blaževića. Ali to nije kraj dobrih vijesti iz Opere! Našu nacionalnu opernu prvakinju Kristinu Kolar moći ćete ponovno vidjeti i čuti u ulozi Santuzze u Mascagnijevoj operi “Cavalleria rusticana” redatelja Dražena Siriščevića pod vodstvom Valentina Egela 7. siječnja.

Ako ćete kojim slučajem morati propustiti Novogodišnji koncert – “1001 noć” u izvedbi Riječkoga simfonijskog orkestra uz ravnanje njihova šefa dirigenta Valentina Egela, poslušajte i pogledajte reprizu koncerta 3. siječnja i to po redovnim koncertnim cijenama.

Početak godine bogat je i dramskim predstavama. Višestruko nagrađivana predstava „Kralj Edip“ na programu je 14. i 15. siječnja. Predstavu “Fahrenheit 451” u dramatizaciji i režiji Ivana Penovića prema istoimenome književnom klasiku Raya Bradburyja možete pogledati 8. siječnja. Priča o distopijskoj budućnosti koja možda u mnogočemu postaje današnja stvarnost nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U novootvorenome Dram(m)a centru “Zajc” 7., 8. i 22. siječnja izvodit će se duodrama o ljubavi koja ne poznaje granice, a niti različitosti – dirljiva priča redatelja Guillerna Balda “I Cyrano i djevojčica” s Rominom Tonković i Ana Marijom Brđanović. Također u prostoru na Delti 5 moći ćete doživjeti još jednu duodramu u nevjerojatnoj izvedbi Aleksandra Cvjetkovića i Mirka Soldana – predstavu Neve Rošić “Variazioni enigmatiche” / “Enigmatske varijacije” u produkciji Talijanske drame 14., 15., 28. i 29. siječnja.

Naš Balet s karakterom 18. siječnja izvest će nagrađivanu baletno-plesnu predstavu koreografa svjetskoga glasa Andonisa Foniadakisa, “Plamteću vodu”. Iznimno zahtjevna koreografija i plesači koji na granici izdržljivosti pomiču vlastite granice publiku uvijek ostavlja bez daha.

Nabavite svoje ulaznice već danas i osigurajte najbolje mjesto u gledalištu!

 
Generalni pokrovitelj Riječkoga simfonijskog orkestra

Sponzor
 
 
Sponzor predstave “Fahrenheit 451”
Sponzor predstave “Fahrenheit 451”
Sponzor predstave “Fahrenheit 451”
Sponzor predstave “Fahrenheit 451”
 
Sponzor / Sponsor
 
Medijski pokrovitelj / Partner mediatico