“BACIAMI, CATE”: DONOSIMO FOTOGRAFIJE S POSLJEDNJIH PRIPREMA!

20. rujna 2021.

Svega nekoliko sati preostaje do premijere komičnoga mjuzikla na talijanskome jeziku “Baciami, Cate” / “Poljubi me, Kato”! Broadwayski hit u režiji i koreografiji Tihane Strmečki i uz glazbeno ravnanje Filipa Gjuda na našoj pozornici je večeras 20. rujna s početkom u 19,30 sati! Glazbu i stihove napisao je slavni Cole Porter prema tekstu nastalom iz pera bračnog para Belle i Samuela Spewacka, a prijevod i prepjev veliki poznavatelj operetnoga žanra Corrado Abbati.

Predstava u predstavi temeljena je na Shakespeareavoj komediji „Ukroćena goropadnica”. U ulogama su sjajni i publici dobro poznati Leonora Surian Popov, Mirko Soldano, Elena Brumini, Stefano Surian, Aleksandar Cvjetković, Bruno Nacinovich, Giuseppe Nicodemo, Anton Plešić, Mario Jovev, Andrea Tich, Ana Marija Brđanović. U talijanskoj verziji vidjet ćete i nova lica – Karolinu Šober, Lina Brozića i Briana Boccunija te naravno članice i članovi Riječkoga opernog zbora i Baleta HNK Ivana pl. Zajca.

Ali to nije sve! U sklopu premijere održat će se dodjela nagrada publike! Dok iščekujete izvedbu, pogledajte fotografije s generalne probe.

Foto & Video galerija
 

Produzione in collaborazione con Concord Theatricals Ltd., per conto di Tams-Witmark LLC. www.concordtheatricals.co.uk. / Produkcija u suradnji s Concord Theatricals Ltd., u ime Tams-Witmark LLC. www.concordtheatricals.co.uk.

Partner mediatico / Medijski pokrovitelj