KOREO LAB / PARLA(MI)

Koreograf:
Glumac:
Plesačice i plesači:

dovefiniscitucomincioio

Plešu:

Tutto molto bene, grazie

Pleše:

thought

Pleše:

PARLA(MI)
Parla(mi) je pojam koji se sastoji od riječi parla, koja znači pričati, i riječi mi koja znači meni.
„Pričaj mi“ ili u originalu „Parla(mi)“ nastaje kao rezultat mojih razmišljanja i analiziranja različitih vrsta komunikacije između ljudi, u ljubavnim vezama, prijateljstvu ili bilo kojem drugom obliku partnerstva. Ponekad komuniciramo kroz tišinu koja oko nas gradi različite verzije realnosti. Ono što je neizrečeno, često je i neshvaćeno. Ipak, sposobnost shvaćanja na duševnoj razini može biti dublja od komunikacije riječima.
Kada sami ne znamo izraziti i izreći svoje osjećaje, odmah sumnjamo u osjećaje drugih. Naša nesposobnost gradi zidove u odnosima. Trebali bismo imati više povjerenja u svoje srce, svoj želudac i u svoj primarni instinkt. Oni će znati što je najbolje za nas.
Introvertnost i ekstrovertnost ekstremi su koji uzrokuju vrlo različite forme komunikacije među ljudima. Nesigurne i zatvorene osobe koje se boje komunikacije nasuprot pretjerano otvorenih. Ove zadnje nesputanog karaktera, bez dlake na jeziku, nerijetko oko sebe stvaraju konfuziju. Jedan drugačiji pogled na ovu problematiku može vas potaknuti da razmislite o načinu kojim se izražavate i odnosite prema drugima. Kakav ste vi tip osobe? Koliko prepoznajete sebe u ovim izvođačima?

Michele Pastorini


TRAJANJE PREDSTAVE: 

Predstava traje 50 minuta.


Foto & Video galerija