PRETPLATA “DI ADULTI”: SAMO DVA DANA DO ZAVRŠETKA UPISA!

18. rujna 2021.

Upis pretplate Talijanske drame “Abbonamento adulti” iznimno traje još samo do ponedjeljka 20. rujna! Stoga poznavateljice i poznavatelji talijanskoga, a i vi koji to niste jer se sve predstave igraju uz titlove na hrvatskom jeziku, požurite! Razlog skorašnjem završetku upisa je iščekivana premijera mjuzikla “Baciami, Cate”/”Poljubi me, Kato” 20. rujna s početkom u 19,30 sati koji je dio ovoga pretplatničkoga ciklusa. Svima poznati duhoviti brodvejski hit na riječkoj pozornici i na talijanskom! Spletke i zakulisne tajne, muško-ženski odnosi uz glazbu zlatnoga doba američkoga kazališta i kinematografije pod ravnanjem Filipa Gjuda.

Još jedan klasik predstava „E la nave va“/„I brod plovi“ prema istoimenom filmu Federica Fellinija također je dio pretplate. Predstava u režiji Igora Pisona zasigurno će nas nasmijati i dirnuti, kroz slike sukoba klasične i popularne glazbe i nadrealnih likova.

Komediju, drskost i cenzuru najavljuje premijera predstave Davidea Calabresea “Lockclown”. Predstava je ujedno i povratak na pozornicu svima omiljene glumice Elvije Nacinovich.

Osim triju dramskih premijera, pretplata uključuje hrvatsku praizvedbu opere – parodije svih opera, Busonijevog „Arlecchina“ redatelja Marina Blaževića i to u čudnovatom diptihu s Puccinijevim komičnim remek-djelom „Gianni Schicchi“ kojeg će režirati Fabrizio Milano.

I iznenađenje na kraju: na poklon dobivate izvedbu predstave “Decameron”/”Dekameron” Luciana Delprata koja je već oduševila i publiku i kritiku!

Partner mediatico / Medijski pokrovitelj