PRETPLATITE SE NA POPULARNE PREDSTAVE SUBOTOM!

15. listopada 2021.

Što može biti ljepše nakon radnoga tjedna od subotnje večeri u Kazalištu uz popularne predstave? Popularna kazališna pretplata upravo vam to omogućava. Po popularnim cijenama!

U sklopu Popularne pretplate već sutra ćete uživati u najboljoj opernoj predstavi sezone 2019./2020. po ocjeni publike, Puccinijevoj “Madami Butterfly” u režiji Dražena Siriščevića. U glavnim su ulogama prvaci Kazališta, također dobitnici nagrada publike, Anamarija Knego kao Cio-Cio San i Aljaž Farasin kao Pinkerton.

Premijerni operni naslov “Čarobna frula” Wofganga Amadeusa Mozarta također je dio pretplate. Autorova posljednja opera te jedna od najuspjelijih i najslavnijih opera svih vremena, prvi će put biti postavljena u produkciji riječke Opere. Redateljica je Renata Carola Gatica, a dirigent Valentin Egel.

Ivan Penović adaptirat će i režirati zastrašujuću viziju budućnosti, predstavu „Fahrenheit 451” prema istoimenom romanu Raya Bradburyja.

„Na Tri kralja ili kako hoćete“ pripada najizvođenijim i najpopularnijim Shakespeareovim komedijama, a nastala je u najzrelijem periodu njegovoga stvaralaštva. Za našu pozornicu istoimenu predstavu, u adaptaciji Gorana Ferčeca, režirat će Franka Perković.

Talijanski humorni film iz 1973. redatelja Federica Fellinija, remek-djelo europske kinematografije “Amarcord”, prvi će put oživjeti na riječkoj pozornici u režiji Vite Taufera i adaptaciji Dore Delbianco. Djelomično autobiografska priča o starenju, nostalgična i duhovita gorko-slatka drama.

Predstava “Decameron” / “Dekameron” Luciana Delprata koja je već oduševila i publiku i kritiku također je u programu pretplate.

Čak tri baletne premijere u istoj večeri, “Pulcinellu” Igora Stravinskoga, “Poslijepodne jednog fauna” Claudea Debussyja i “Španjolsku rapsodiju” Mauricea Ravela donosi “Mediteranska trilogija” i, naravno, pretplata PP.

Očekuje vas i premijerni baletni naslov Sergeja Prokofjeva “Romeo i Julija” u koreografiji Jiříja Bubeníčeka, svevremenska priča o ljubavi i njezinoj moći.

A na poklon dobivate baletnu uspješnicu, emotivnu predstavu “Odiseja” Waltera Matteinija i Ine Broeckx.

“Popularna pretplata” nudi predstave za svačiji ukus. Ne propustite priliku, pretplatite se!

   

Sponzori predstave “Fahrenheit 451”

Medijski pokrovitelj / Partner mediatico