RADNA MATINEJA POVODOM BALETNE PREMIJERE PREDSTAVE “VESELI BOŽIĆ NESTAŠNE DJECE”

28. studenoga 2017.

Ansambl riječkog Baleta poziva vas na radnu matineju povodom baletne premijere predstave “Veseli Božić nestašne djece” koreografkinje Maše Kolar u subotu 2. prosinca 2017. s početkom u 11:00 sti u baletnoj dvorani  (Strossmayerova 1).

Članovi riječkog baleta podijelit će s vama atmosferu rada na predstavi koja se bavi Božićem. Pitaju se: “Je li Božić sveo na konzumerizam i kič, neumjerenost, bezglavu jurnjavu i posvemašnju otuđenost?” U sklopu matineje imat ćete priliku zaviriti u radni dan baletnog ansambla koji počinje satom baletnih vježbi i nastavlja se kratkim dijelovima iz predstave. Na kraju druženja, najsretnije posjetitelje nagradit će ulaznicama za premijeru i reprizne izvedbe.

Predstava „Veseli Božić nestašne djece” je za klince i klinceze, njihove nešto starije prijatelje, a dobrodošli su i roditelji!

Koreografiju potpisuje Maša Kolar, a plešu Ksenija Duran Krutova i nestašna djeca (Maria del Mar HernandezNika Lilek , Laura OrlićMichele PastoriniTea Rušin).

Premijera je na programu u subotu, 9. prosinca u 19:30 sati, a reprize 11. i 12. prosinca u 12:00 i u 19: 30 sati, te 16. i 23. prosinca u 12:00 sati.
Ulaz na subotnju matineju za publiku je, naravno, besplatan