“ZAJC UZ VAS” – ONLINE #7

27. ožujka 2020.

Završio je prvi tjedan online-programa „Zajc uz vas“. Dobili smo brojne komentare zahvale i izraze oduševljenja naše vjerne publike pa možemo zaključiti da smo uspjeli prepoznati što je u ovom trenutku potrebno našim gledateljicama i gledateljima. Nastavljamo dalje usprkos svim poteškoćama izazvanim objektivnim okolnostima. Već danas vas očekuju novi video-uradci našeg kreativnog tima.

A ako ste nešto propustili jučer, donosimo sažetak. Glumica Anastazija Balaž poželjela je svima „dobro jutro“ pjesmom „Ta ljubav“ Jacquesa Preverta. U podne su sopranistica Vanja Zelčić i tenor Marko Fortunato otpjevali skladbu Die lustige Witwe – Lippen schweigen Franza Lehára koju su posvetili stožeru za civilnu zaštitu uz koji se čak u ovo teško vrijeme osjećamo sigurno. U domove naše najmlađe publike stigla je priča o veseloj, zaigranoj djevojčici koja se nije odvajala od svoje crvene kapice po kojoj je i dobila ime. Glumica Sabina Salamon ispričala je jednu od najpoznatijih bajki braće Grimm, “Crvenkapicu“. U tome joj je pomagao glazbenik Riječkog simfonijskog orkestra, Antonio Haller na oboi. Kasnije navečer, Marta Voinea Čavrak predstavila je baletni solo iz buduće premijere opere “Julije Cezar u Egiptu – iznova” u režiji i dramaturgiji Marina Blaževića, u koreografiji Michela Pastorinija.

Pratite našu službenu Facebook-stranicu te ostale društvene mreže (Youtube, Instagram, Twitter) i vidimo se ubrzo online!

 

Foto & Video galerija