Obavijest:
Temeljem natječaja za radno mjesto VOZAČ objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljen je Hari Srok.


Obavijest:
Temeljem natječaja za radno mjesto “član orkestra opere – vođa dionice kontrabasa”, 3.svibnja 2021. audiciji su pristupila se tri kandidata. Komisija za prebrojavanje glasova u sastavu Iva Štefančić, Ewa Labotić i Ana Vidučić, nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da su u drugi krug audicije prošla dva kandidata – Goran Cvijanović i Domagoj Habek.
Nakon II.kruga audicije, prebrojavanjem glasova utvrđeno je da je audiciju uspješno položio Domagoj Habek.


Obavijest:
Temeljem natječaja za radno mjesto “član orkestra opere – koncertni majstor”, 7.svibnja 2021. audiciji su pristupila četiri kandidata. Komisija za prebrojavanje glasova u sastavu Iva Štefančić, Antonio Haller i Ana Vidučić, nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da su u drugi krug audicije prošla dva kandidata – Ivan Graziani i Dimitrij Večer.
Nakon II.kruga audicije, prebrojavanjem glasova utvrđeno je da je audiciju uspješno položio Ivan Graziani.


Obavijest:
Natječaj za radno mjesto “arhivara notnog materijala”, objavljena na internetskoj stranici Kazališta www.hnk-zajc.hr (rubrika zapošljavanja), se poništava.
Uslijed okolnosti uzrokovanih pandemijom COVID-19 smanjen je opseg rada, stoga trenutno Poslodavac više nema potrebu za popunu radnog mjesta.
Slijedom navedenog donesena je predmetna Odluka.


Obavijest:
Za audiciju za radno mjesto PJEVAČICA OPERNOG ZBORA (glas sopran) su se prijavilo šest kandidatkinja:

1. Gabrijela Deglin
2. Karla Mazzarolli
3. Franca Genovese
4. Ana Mikac
5. Višnja Kovačić
6. Lora Pavletić

Audicija je provedena 11.prosinca 2020. godine.

Odlukom komisije u sastavu : Nicoleta Olivieri (predsjednica), Valentin Egel (glas dirigenta) i Vendi Pogorelić Žitnjak (glas dionice) odlučeno je da se radno mjesto ponudi Gabrijeli Deglin.


Obavijest:

Na prvi dio audicije za članicu ansambla Hrvatske drame dana 1. prosinca 2020. u 10 sati pristupilo je 13 kandidatkinja, a na drugi dio 2. prosinca 2020. u 10 sati pristupilo je 8 kandidatkinja. Audicijsko povjerenstvo u sastavu Renata Carola Gatica, Marin Blažević, Giulio Settimo, Aleksandar Cvjetković i Jelena Lopatić donijelo je odluku da se na radno mjesto Glumica početnica zaposli ROMINA TONKOVIĆ.


Obavijest:

Na natječaj za izbor kandidata za obavljanje poslova Arhivar notnog materijala koji je bio otvoren do 13. rujna 2020. godine, prijavilo se pet kandidata. Tri kandidata zadovoljavali su kriterije propisane natječajem te su pristupili testiranju za navedeno radno mjesto.

Po završetku testiranja na radno mjesto Arhivar notnog materijala zaposlen je Robert Mikuljan.


Obavijest:

Temeljem natječaja za radno mjesto DEKORATER II objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljen je Denis Klić.


Obavijest:

Zbog okolnosti vezanih uz epidemiju korona virusa (COVID-19), odgađa se provođenja zaposlenja na natječaj za kućnog majstora, objavljenog 02.03 na web stranicama Kazališta i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Natječaj se odgađa do smirivanja situacije. Novi rok će biti objavljen na web stranicama Kazališta.


Obavijest:

Iz Odluke članak I. “Poništava se natječaj Kazališta za zapošljavanje za radno mjesto II VIOLINA TUTTI u orkestru OPERE, objavljen na web stranici Kazališta 06.03.2020., zbog nemogućnosti održavanja  audicije, uslijed trenutne izvanredne situacije vezane uz epidemiju korona virusa (COVID-19)”.

Iz Odluke članak I. “Poništava se natječaj Kazališta za zapošljavanje za radno mjesto VIOLA TUTTI u orkestru OPERE, objavljen na web stranici Kazališta 06.03.2020., zbog nemogućnosti održavanja  audicije, uslijed trenutne izvanredne situacije vezane uz epidemiju korona virusa (COVID-19)”.


Obavijest:

Temeljem natječaja za radno mjesto DEKORATER II objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljen je Dan Sertić.

Temeljem natječaja za radno mjesto Projektni asistent objavljenog putem web stranica Kazališta, primljena je Brdar Marlen Nicole.


Obavijest:

Temeljem natječaja za radno mjesto PJEVAČ OPERNOG ZBORA (glas bass bariton) objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljen je Mateo Jović.


Obavijest:

Temeljem natječaja za radno mjesto Knjigovođa II objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Ines Delić.

Temeljem natječaja za radno mjesto Likvidator ulazne dokumentacija objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Kristina Trakoštanec.


Obavijest
Temeljem natječaja za radno mjesto Glavni knjigovođa objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Ivašić Sandra.


Obavijest:

Poništava se natječaj Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca Rijeka za radno mjesto ‘glavni knjigovođa’ objavljenog na web stranici Kazališta dana 27. ožujka 2019.


Obavijest: 

Temeljem natječaja za radno mjesto Kostimer objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Radičević Behi.


Obavijest:

Temeljem natječaja za radno mjesto Knjigovođa II objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Žuger Anamarija.


Obavijest: 

Organizacijska jedinica Opera produžila je rok na natječaj za izbor kandidata za obavljanje poslova “Prva truba s obvezom treće”. Novi rok je 20. listopada 2018. 


Obavijest: 

Poništava se natječaj Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca Rijeka (dalje: Kazalište) za radno mjesto ‘Prva flauta s obvezom treće i piccola’ objavljenog na web stranici Kazališta dana 7.svibnja 2018.


Obavijest:

Temeljem natječaja za radno mjesto Arhivar notnog materijala objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Antunović Karmen .


Obavijest:

Temeljem natječaja za radno mjesto Voditelj računovodstvene službe objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Zdenka Hodak Martinović.


Temeljem natječaja za radno mjesto Referent nabave objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Morena Karaula Žuža.

Obavijest

Na prvi dio audicije za člana ansambla Hrvatske drame dan  27. listopada 2017. u 17:00 sati pristupilo je 19 kandidata, a na drugi dio 6. prosinca 2017. u 18:00 sati pristupilo je 3 kandidata. Komisija za provodođenje audcije u sastavu Marin Blažević, Jelena Kovačić, Nataša Antulov, Olivera Baljak i Jasmin Mekić odlučila se za zaposlenje Edija Ćelića na radno mjesto – glumac, srednje uloge, te Aleksandra Cvjetkovića na radno mjesto glumac, srednje i velike uloge.

Obavijest

Nakon obavljenih razgovora s užim krugom kandidata za posao inspicijenta u Operi, komisija je odlučila da poništava te ponavlja natječaj za radno mjesto inspicijenta u Operi.


Obavijest

Hrvatska drama objavljuje datum audicije za primanje novih članova u ansambl Hrvatske drame za obavljanje poslova dramskog glumca, po jedan izvršitelj za srednje te jedan za velike i srednje uloge.
Audicija će se održati 27.10. u 17 h u prostorijama kazališta.
Za audiciju je potrebno pripremiti jedan monolog po vlastitom izboru.
Audiciji mogu pristupiti kandidati koji do 15.10. u 12 h na adresu hrvatska-drama@hnk-zajc.hr pošalju potpunu traženu dokumentaciju.


Rijeka, 10. listopad 2017.

REZULTATI AUDICIJE ZA IZBOR KANDIDATKNIJE ZA POSLOVE

PJEVAČ OPERNOG ZBORA GLAS ALT/ PJEVAČ OPERNOG ZBORA -EPIZODIST GLAS ALT

Na ponovljenoj audiciji za člana opernog zbora glas alt pristupila je Dominika Glinšek. Komisija za porovođenje audicije u sastavu Petar Kovačić, Marin Blažević, Nicoletta Olivieri, Morana Pleše i Marijan Padavić odlučila se za zaposlenje Dominike Glinšek na radno mjesto zboristica-epizodist glas alt.


Rezultati audicije:

REZULTATI AUDICIJE ZA IZBOR KANDIDATA ZA POSLOVE PJEVAČ OPERNOG ZBORA GLASOVI ALT,TENOR I BAS BARITON

Na audiciju za člana opernog zbora pristupili su – Daniele Di Nunzio, Žiga Kasagić, Ivo Majer, Ana Klobas Anconelli,Ana Marija Ilić, Ena Lešić, Mirna Vidović i Iskra Stanojević. Komisija za porovođenje audicije u sastavu Petar Kovačić, Marin Blažević, Nicoletta Olivieri, Ivanica Vunić Lovrić i Marijan Padavić se nakon drugog kruga audicije odlučila za stalno zaposlenje za tenora Danielea Di Nunzia.

Temeljem natječaja za radno mjesto Referent za poslove plana i analize objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Anita Bačić.

REZULTATI NATJEČAJA

Audiciju za pjevača zbora (glas tenor) uspješno je prošao Daniele Di Nunzio.

Na natječaj za pjevača opernog zbora (glas bariton) nije bilo prijavljenih kandidata, dok se natječaj za pjevača opernog zbora (glas alt) poništava. Obavijest o ponavljanju natječaja za pjevača opernog zbora (glas alt) objavit ćemo na našim stranicama.

Temeljem natječaja za radno mjesto Glavni knjigovađa objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Romana Glavan.

Temeljem natječaja za radno mjesto Knjigovođa II objavljenog dana 07.04.2017. putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Vesna Gržac.


REZULTATI NATJEČAJA

Audiciju za pjevača zbora (glas tenor) uspješno je prošao Daniele Di Nunzio.

Na natječaj za pjevača opernog zbora (glas bariton) nije bilo prijavljenih kandidata, dok se natječaj za pjevača opernog zbora (glas alt) poništava. Obavijest o ponavljanju natječaja za pjevača opernog zbora (glas alt) objavit ćemo na našim stranicama.


Temeljem natječaja za radno mjesto Glavni knjigovađa objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Romana Glavan.

Glavni knjigovođa

Obavlja sve potrebne poslove glavnog knjigovođe, kontera. Kontira, knjiži i obrađuje dokumente, dnevno knjiži sve promjene na kontima, vodi glavnu knjigu i sudjeluje u sastavljanju obračuna poslovanja. Usklađuje evidenciju pomoćnih knjiga s glavnom knjigom, obračunava PDV, vodi i usklađuje evidenciju PDV-a. Priprema potrebnu dokumentaciju za tromjesečne i ostale periodične obračune. Prati i primjenjuje zakonske propise iz svog područja rada.

Potrebna stručna sprema: VŠS, VSS

Potrebno stručno usmjerenje: ekonomist, diplomirani ekonomist

Potrebno radno iskustvo: najmanje 3 godine radnog iskustva na poslovima u struci poželjno u proračunskom računovodstvu

Napredno znanje rada s računalom

Aktivno znanje engleskog.

Natječaj je otvoren od 31.05.2017. do 07.06.2017. godine.

Prijave sa traženim dokazima dostavljaju se na adresu e-pošte kadrovska@hnk-zajc.hr


Temeljem natječaja za radno mjesto Knjigovođa II objavljenog dana 07.04.2017. putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranica Kazališta, primljena je Vesna Gržac.

NATJEČAJ 

Knjigovođa II

Obavlja mjesečni obračun plaća i naknada plaće i ostale isplate. Vodi porezne kartice, usklađuje plaćene poreze i doprinose iz plaća i na plaću radnika s poreznom upravom. Obračunava i vrši refundaciju bolovanja od HZZO-a, obavlja obračun obustava iz plaće, izrađuje godišnju evidenciju isplaćenih dohodaka od nesamostalnog rada, te sve potrebne poslove likvidatora plaća. Vodi analitičku knjigu osnovnih sredstava, obavlja usklađenje analitičke evidencije s glavnom knjigom, knjigovodstveno obavlja sve poslove za pripremu inventure i popisa tih sredstava.

Potrebna stručna sprema: SSS, VŠS, VSS

Potrebno stručno usmjerenje: društveni smjer

Potrebno radno iskustvo: najmanje 3 godine

Napredno znanje rada s računalom

Natječaj je otvoren od 07.04.2017. do 14.04.2017. godine.

Prijave sa traženim dokazima dostavljaju se na adresu e-pošte kadrovska@hr


REZULTATI NATJEČAJA

REZULTATI AUDICIJE ZA ČLANA ORKESTRA OPERE – DIONICE VIOLONCELLO TUTTI

Na audiciju za člana orkestra opere – dionice violoncello prijavila su dva kandidata – Paola Bralić i Francesca Genovese. Glasačka komisija, u sastavu Vesna Kolacio, Svetlana Sušanj Karabdić i Ivana Kajdi nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da je u drugi krug audicije prošao kandidat br. 1 – Paola Bralić.

Nakon II.kruga audicije glasačka komisija nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da audiciju uspješno prošla Paola Bralić.

REZULTATI AUDICIJE ZA ČLANA ORKESTRA OPERE – 2.VIOLINE TUTTI

Na audiciju za člana orkestra opere – 2. violina tutti pristupile su tri kandidatkinje Ewa Kaszuba, Božena Barišić i Ariana Škrinjar. Glasačka komisija u sastavu Vesna Kolacio, Svetlana Sušanj Karabdić i Ivana Kajdi nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da u drugi krug audicije prolaze dvije kandidatkinje – Ewa Kaszuba i Božena Barišić.

Nakon II.kruga audicije glasačka komisija nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da je audiciju uspješno prošla Ewa Kaszuba.


REZULTATI AUDICIJE ZA ČLANA ORKESTRA OPERE VOĐA DIONICE VIOLONCELLO

Na audiciju za člana orkestra opere- vođa dionice violoncello  pristupila su dva kandidata: Jakov Kunjko i Giovanni Genovese. Glasačka komisija u sastavu Vesna Kolacio, Svetlana Sušanj Karabdić i Ivana Kajdi nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da je drugi krug audicije prošla oba kandidata – Jakov Kunjko i Giovanni Genovese.

Nakon II.kruga audicije glasačka komisija nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da audiciju uspješno prošao Giovanni Genovese.


NATJEČAJ

Balet HNK Ivana pl. Zajca Rijeka traži muškog plesača, sa jakom klasičnom i modernom baletnom tehnikom, za rad od 1.1.2017.  Sve zainteresirane molimo da pošalju cv, fotografije i video-snimku (ili link) na balet@hnk-zajc.hr.  Odabrani kandidati biti će pozvani na audiciju.

Ballet HNK Ivan pl. Zajc Rijeka is seeking a male dancer, with strong classical and modern dance technique, to start work on 1.1.2017.  All potential applicants are kindly asked to send their cv, photos and video-recording (or link) to balet@hnk-zajc.hr. Preselected candidates will be invited for an audition.


REZULTATI AUDICIJE!

Za ulogu Crvenkapice u predstavi Giorgia Amodea „ČUVAJ SE VUKA ILI CRVENKAPICA / ATTENTI AL LUPO OVVERO CAPPUCCETTO ROSSO“ odabrana studentica studija “Gluma i mediji” – Nika Ivančić.


RIJEKA 23.rujna 2016.

REZULTATI AUDICIJE ZA ČLANA ORKESTRA OPERE – VOĐA DIONICE KONTRABASA

Na audiciju za član orkestra opere-vođa dionice kontrabasa prijavila su tri kandidata – Jura Herceg, Darko Zlopaša i Karlo Anić. Glasačka komisija, u sastavu Petra Šegić, Marijan Lincmajer i Emina Županić nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da je u drugi krug audicije prošao kandidat br.3 – Jura Herceg.

Nakon II.kruga audicije glasačka komisija nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da audiciju uspješno prošao Jura Herceg!

REZULTATI AUDICIJE ZA ČLANA ORKESTRA OPERE – 1.VIOLINE TUTTI
Na audiciju za član orkestra opere – 1. violina tutti pristupila su tri kandidata/kinje Andrea Rizoniko, Bernard Balaž i Mislav Salopek. Glasačka komisija u sastavu Petra Šegić, Marijan Lincmajer i Emina Županić nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da u drugi krug audicije prolaze sva tri kandidata/kinje – Andrea Rizoniko, Bernard Balaž i Mislav Salopek

Nakon II.kruga audicije glasačka komisija nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da je audiciju uspješno prošao Bernard Balaž.

REZULTATI AUDICIJE ZA ČLANA ORKESTRA OPERE VIOLONCELLO TUTTI
Na audiciju za član orkestra opere- violoncello tutti pristupila su dva kandidata/kinje: Anthony Havelka i Ilsu Guresci. Glasačka komisija u sastavu Petra Šegić, Marijan Lincmajer i Emina Županić nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da je drugi krug audicije prošao kandidat br. 2 – Anthony Havelka.

Nakon II.kruga audicije glasačka komisija nakon prebrojavanja glasova utvrdila je da audiciju uspješno prošao Anthony Havelka!