“GENERALKE” – ZAISTA POSEBNA PRETPLATA!

14. listopada 2021.

Nove kazališne sezone osmislili smo i novu, zaista posebnu pretplatu za koju ne treba COVID-potvrda i to po vrlo povoljnoj cijeni! Pretplata koja vam omogućava jedinstveno iskustvo, doživljaj procesa stvaranja kazališne čarolije, uz koju ćete se osjetiti kao dio stvaralačke ekipe! Riječ je o pretplati “Generalke”, a nove predstave ćete gledati prvi već na generalnim probama.

Pretplata donosi tri premijere Hrvatske drame. Danas se održala prva čitaća proba prve od njih, predstave „Fahrenheit 451” redatelja Ivana Penovića temeljene na istoimenom romanu Raya Bradburyja premijera koje je u prosincu, pogledajte fotografije! U sklopu pretplate predstavu moći ćete pogledati već krajem studenoga! Osim nje, u dramskom dijelu pretplatničkog ciklusa su i najizvođenija i najpopularnija komedija “Na Tri kralja ili kako hoćete” redateljice Franke Perković te predstavu Vita Taufera “Amarcord” prema Fellinijevomu humorističnom filmskom remek-djelu.

A tu su i dvije premijerne opere u istoj večeri, „Arlecchino“ Feruccia Busonija u režiji Marina Blaževića i “Gianni Schicchi” Giacoma Puccinija redatelja Fabrizija Melana. Priča o ljubavi i njezinoj moći, premijera baleta “Romeo i Julija” Sergeja Prokofjeva u koreografiji Jiříja Bubeníčeka i tri baletne premijere u sklopu Mediteranske trilogije: “Pulcinella” Igora Stravinskoga u koreografiji Giovannija Di Palme, “Poslijepodne jednog fauna” Claudea Debussyja koreografkinje Maše Kolar i “Španjolska rapsodija” Mauricea Ravela koreografa Filipea Portugala.

Bonus ove predstave je generalna proba obnovljene Purcellove emotivne ranobarokne opere „Didona i Eneja“ redateljice Mirve Koivukangas!

Odaberite ovu zaista posebnu pretplatu i pridružite se procesu kazališnoga stvaranja!

Foto & Video galerija

Sponzori predstave “Fahrenheit 451”

Medijski pokrovitelj / Partner mediatico