LIPANJ UZ PREDSTAVE I KONCERTE U “ZAJCU”! ULAZNICE SU VEĆ U PRODAJI!

28. svibnja 2021.

Bogati program predstava u lipnju donosi izvedbe svih umjetničkih grana i za svačiji ukus! Ulaznice su već u prodaji!

Tko voli opere?

Operni program donosi operu “Tosca” pod dirigentskim vodstvom Philippa von Steinaeckera s Maidom Hundeling, Dimitrisom Paksoglouom i Giorgiom Surianom u glavnim ulogama 4. lipnja.
Našu nacionalnu opernu prvakinju Kristinu Kolar moći ćete ponovno vidjeti i čuti u ulozi Santuzze u operi “Cavalleria rusticana” pod vodstvom Valentina Egela 28. i 30. lipnja.
Orkestar će na ovim izvedbama biti na sceni što svakako nudi novi, drugačiji doživljaj opernih predstava.

Kome nedostaju koncerti?

Inauguracijski koncert četverogodišnje suradnje Zagrebačke filharmonije i Riječke opere održat će se 5. lipnja. Koncertom će ravnati šef-dirigent našega Orkestra Valentin Egel, a kao solistice će nastupiti sjajne sopranistice Kristina Kolar i Anamarija Knego. Koncert Riječkoga simfonijskog orkestra “Mahler, Stravinski,” uz vodstvo Valentina Egela na programu je 23. i 24. lipnja. Solistica je Anamarija Knego.

Tko uživa u plesnim vrhuncima?

Riječki balet imat će premijeru baletnog diptiha 12. lipnja – “Patetična” u koreografije Douglasa Leeja na glazbu Ludwiga van Beethovena i “Posvećenje proljeća” koreografkinje Maše Kolar na glazbu Igora Stravinskoga. Sudjeluje svih 17 baletnih plesačica i plesača! Spektakl plesa, boja i raznolikosti života!

Tko se poželio drame?

Dramski program 1. i 2. lipnja imat će izvedbe predstave Talijanske drame “Alfa Romeo Jankovits” Laure Marchig koja je osvojila publiku, kritiku i poznavatelje automobilskog svijeta.
Izvedbe hit-predstave Hrvatske drame “Čelične magnolije” Roberta Harlinga na programu su 25. i 26. lipnja.
Uskoro kreće u prodaju i nova predstava Hrvatske drame “Opasne veze” u režiji Olje Lozice. Pretpremijerne izvedbe predstave o požudi i spletkama su 9. i 10. lipnja, a premijera je 11. lipnja u Exportdrvu.
U tijeku je prodaja ulaznica i za gostovanje Hrvatske drame Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu 19. lipnja, za Gogoljeva “Revizora” u režiji Sergeja Potapova, “sibirskog Tarantina”, jednog od najnagrađivanijih ruskih umjetnika.

Osigurajte svoja mjesta na vrijeme! Vidimo se na izvedbama!

Generalni pokrovitelj Riječkog simfonijskog orkestra
Medijski pokrovitelj / Partner mediatico
Sponzor predstave “Opasne veze”