U PRODAJI ULAZNICE ZA OŽUJAK I IZBOR PROGRAMA ČAK DO KRAJA SEZONE!

18. veljače 2020.

U tijeku je prodaja ulaznica za sve izvedbe u ožujku, iz kojih ćemo posebno istaknuti koncert Adams, Beethoven, Šostakovič pod dirigentskim vodstvom Villea Matvejeffa, premijeru baleta “Čipka” koreografkinje Maše Kolar, i naravno, premijeru iščekivane predstave “Vježbanje života – drugi put / Esercitazione alla vita – seconda volta” u režiji Marina Blaževića.

A novost je da smo čak do kraja ove sezone otvorili prodaju ulaznica za određene programe!

Ljubitelje opere u travnju ponovo očekuje jedna od najromantičnijih opera o besmrtnoj ljubavi Charlesa Gounoda “Romeo i Julija”, potom obnova jedne od najizvođenijih baroknih opera Georga Friedricha Händela “Julije Cezar u Egiptu – iznova”, a u svibnju emotivna lirska opera “Werther” Julesa Masseneta.
Nikako nemojte propustiti koncerte u sklopu EPK programa: u travnju će nastupiti najtraženiji gudački kvartet u Europi Vision string quartet, u svibnju kod nas gostuje jedinstveni internacionalni ansambl Mahler Chamber Orchestra”&Leif Ove Andsnes s programom “Mozart momentum”. Riječki simfonijski orkestar i Riječki operni zbor u suradnji sa Zborom i Simfonijskim orkestrom HRT-a u travnju će predstaviti neusporedivo koncertno iskustvo, prvo simfonijsko djelo Gustava Mahlera u kojem se skladatelj koristio ljudskim glasovima, Drugu simfoniju u c-molu – “Uskrsnuće”. Nastupit će dvije riječke solistice: nacionalna prvakinja Opere, sopranistica Kristina Kolar i zapažena mezzosopranistica Ivana Srbljan.

Riječki balet u svibnju će predstaviti baletno-plesnu predstavu “Plamteća voda” (“Burning water”) poznatog koreografa Andonisa Foniadakisa.

Ovo su samo neki od programa ove, nikad bogatije sezone. Pogledajte cjelokupni izbor za koji smo otvorili prodaju ulaznica i osigurajte na vrijeme najbolje mjesto u gledalištu. Vidimo se u “Zajcu”!