Premijera SNJEŽNA BAJKA 2
Vlajnić - Antulov

Redatelj:
Dramaturginja:
Uloge:
Kraljevna-majka / Zla zmija: Vanja Zelčić
Kraljević-otac: Saša Matovina
Kiša (djevojčica): / Lucija Pedić / Nina Abramović Dimec
Vjetar (dječak): Marko Fortunato / Luka Babić / Antonio Valenčić
Crveni patuljak: Tarik Žižak / Leon Hasančević Matijašić / Matija Danijel Žugaj
Tri vile: Jasmina Cossetto / Stanislava Šćulac Vlajnić / Karla Šoštarić / Ingrid Ninčević
Dvorjani: Giuseppe Nicodemo / Marijan Padavić / Domagoj Dujmović
Kostime odabrala:
Scenografija:
Koreografija:
Oblikovatelj svjetla:
Inspicijenti:

Opera, Balet i Talijanska drama HNK Ivana pl. Zajca i Riječko kazalište mladih "Kamov"

“Snježna bajka 2” novi je nastavak prošlogodišnje predblagdanske uspješnice koja nam stiže u produkciji HNK Ivana pl. Zajca u sklopu programa Riječkog kazalita mladih “Kamov”. Priča se nastavlja tamo gdje smo stali prošle godine, a dramaturginja Nataša Antulov uobličila ju je prema motivima najuspješnijih radova osnovnoškolaca naše županije koji su se odazvali Pozivu za kreaciju ove predstave: Kraljević i Kraljevna odrasli su i imaju svoju djecu, a muče ih neki novi (i stari) problemi – Kraljevna ponovno bježi od kuće bojeći se da će zalediti svoju novu obitelj, ali njena djeca, Kiša i Vjetar, kreću u potragu za njom.
Likove koje smo imali prošle godine tumače isti glumci i pjevači, dok smo za nove likove odabrali i nove osobe. Posebno se ponosimo što nam glavne protagoniste glume polaznici Kazališne radionice Riječkog kazališta mladih “Kamov” te pokazuju, glumeći, pjevajući i plešući, sve svoje talente i što su s nama naučili.

Predstava je namijenjena najmlađima (vrtić i niži razredi osnovne škole).

TRAJANJE PREDSTAVE:
Predstava traje oko 45 minuta i izvodi se bez pauze.

Novi sponzor HNK Ivana pl Zajca Maslina na Zelenom trgu odlučila je kazališne ulaznice pokloniti korisnicima udruga “Centar za kulturu dijaloga” i “Šarolija” koji su uključeni u program Moje mjesto pod suncem. Osim što će djeca uživati u predstavi “Snježna bajka 2″, bistro-pizzeria će se pobrinuti da nakon kratkog upoznavanja HNK Ivana pl. Zajca uživaju i u njihovim pizzetama posebno pripremljenima za ovu prigodu. Samo događanje će održati 7. prosinca 2017, dan nakon obilježavanja Sv. Nikole, ima li ljepše priče i poziva ostalim poslovnim subjektima da i oni na sličan način djeluju u našoj zajednici.

Djeca vole kad ih se daruje!

maslina

Foto & Video galerija