4 ALLEGRA, 1 ALLEGRETTO I 2 BOLERA
Ludwig van Beethoven, Frédéric Chopin i Maurice Ravel

Sedam baleta u jednoj večeri
Koreografi:

Razigran i energičan, sa zanimljivim plesačima različitih osobnosti i plesnosti, ansambl je to koji puni scenu i uživa u izvedbama. 
Iva Nerina Sibila, Plesna scena.hr

Koreograf Kristian Lever je svoj rad nazvao „Zid tišine”; na sceni je uistinu jedan stari Zid čije će sjećanje (budući da zidovi imaju uši…) prožeto glazbom, prizvati sjenolika bića, grupicu od sedmero plesača koji se ponovno međusobno suočavaju.  (…)
Petero izvođača savršeno sinkronizirani, ozbiljni, posvećeni izvedbi, vibriraju i skakuću na pet malih trampolina u strogoj i preciznoj formi ulančanih serija pokreta. I dok publika varira između zapanjenosti i smijeha pred ovim rogobatno egzotičnim pticama skakačicama u 2D stilu, oni svojom ozbiljnošću i radosnim angažmanom odgovaraju na ovaj nesvakidašnji izazov koreografa Andonisa Foniadakisa, prizivajući stalno nove asocijacije. U čistom i duhovitom konceptu ima mjesta za komunikaciju i sa klasicima bolera (Bronislave Nižinske i Béjarta) kao i sa njegovom širom primjenom.
Maja Đurinović, Plesna scena.hr

Sve to velikom lakoćom i muzikalnošću koja daje pečat ovom kraćem djelu. Balanchinovski stapajući koreografiju, ples i glazbu, uvodeći plesače kada se uvodi novi instrument ili motiv, Maša Kolar se vedro i pametno poigrala kvalitetama optimističnog i radosnog Bernsteinovog duha.
Sanja Petrovski, Plesna scena.hr

Foto & Video galerija